باشگاه بدنسازی جوانمرد

سایت بدنسازی پرورش اندام مکمل های بدنسازی

باشگاه بدنسازی جوانمرد

سایت بدنسازی پرورش اندام مکمل های بدنسازی

دانش بیشتر، رشد بیشتر!


کدام عضلات را پرورش دهیم؟داشتن نظم و دیسیپلین برای رسیدن به موفقیت در هرکاری لازم است. انواع رشته های ورزشی بخصوص پرورش اندام که تمایل داریم تاتاثیر آنرا به سرعت در اندام خود شاهد باشیم نیز از این قاعده مستثنی نبوده و حتی باید گفت نیاز بیشتری به نظم در اجرای تمرین ها و استواری درنحوه تغذیه دارد.
اگر در اینجا از اصطلاح تمرین های مقدماتی استفاده می کنیم به این معنی نیست که این تمرین ها بی ارزش هستند وتاثیری بر روی ماهیچه های بدن ندارند، بلکه این تمرین ها باعث ساخته شدن پایه های عضلات بدن به منظور تمرین های بعدی و حرفه ای تر خواهند بود.
میزان زمانی که شما در انجام تمرینات باید کنار بگذارید کاملآ به میزان نظم ودیسیپلین، وضعیت کنونی بدن شما، پشتکار و نحوه رژیم غذایی شما دارد. چراکه بعنوان مثال ده مرتبه پرس سینه برای یک فرد ممکن است ده ثانیه بطول انجامد و برای شخص دیگر حتی یک دقیقه، بنابراین دقت کنید که سرعت انجام تمرینات در ابتدای کار اهمیت زیادی ندارد و مهم درست انجام دادن آنها می باشد.
تمرینات اولیه ای که انجام می دهید باید کاملآ حساب شده باشد و توانایی پرورش تمام عضلات پایه ای در بدن شما را داشته باشد. این عضلات عبارتند از :
عضله پشت : (Back) شما نیاز دارید تا عضلات پشت خود را پهن و قوی کنید.

 
 شانه : (Shoulders) اغلب ورزشکاران علاقمند به داشتن عضلات شانه بزرگ هستند.

قفسه سینه : (Chest) شامل عضلات قسمت بالایی و پایینی قفسه سینه می باشد.

دوسر بازو : (Biceps) این عضلات معمولآ باید حجیم و قوی باشند و از ابتداییترین عضلاتی است که جوانان علاقه به پروش دادن آن دارند.

سه سر بازو : (Triceps) این عضلات معولآ باید بلند، حجیم و قوی باشند و در کنار های دوسر بازو قرار دارند.
 
روی بازو : (Forearm) منظور عضلاتی است که میان آرنج و مچ دست قرار دارد و عامل به حرکت درآوردن مچ و پنجه می باشد.

Biceps & Forearm Workout Wall Chart - Fitnus Posters Inc

 
جلوی ران تا زانو : (Quadriceps) شامل چهار ماهیچه مختلف می باشد که در پرورش اندام حرفه ای بسیار مورد توجه می باشد.


عضلات پشت قسمت بالایی پشت ران : (Glutes) عضلات بالایی پشت ران می باشد که بدون پروش آنها اندام ورزشکار بسیار ناهماهنگ دیده می شود.


قسمت پایینی پشت ران : (Hamstring) عضلات پایینی پشت ران تا زانو که بخصوص برای پاهای بلند باید تقویت شوند.

شکم: (Abdominals) عضلات شکم که شامل عضلات اریب که در تنفس نقش مهمی را ایفامی کنند و عضلات قسمت جلوی شکم می باشد که باید بر اثر تمرین برجسته ومشخص شوند.


پشت ساق پا : (Calves) این عضلات باید بلند و حجیم شوند.
امااگر تصمیم جدی برای پرورش اندام خود دارید و می خواهید به سرعت به نتیجه مطلوب برسید، باید تمرین های خود را بصورت مداوم و آرام آرام تحت نظر مربی شروع کنید. برای آشنایی شما باید بگوییم که میزان تمرین در ابتدا بایدحداقل روزانه یک ساعت باشد. حقیقتآ زمان انجام آن خیلی مهم نیست هر موقع که فرصت دارید و احساس راحتی بیشتری می کنید، فقط باید حداقل سه ساعت ازصرف آخرین وعده غذا شما گذشته باشد، در ضمن سعی کنید هفته ای یک روز به خود استراحت بدهید. به احتمال زیاد مربی شما روزهای مختلف را برای تمرینات مختلف در نظر می گیرد مثلا" شنبه تمرین قفسه سینه و شانه، یکشنبه تمرین عضلات پشت، دوشنبه تمرین عضلات پا و ...
در ابتدای کار باید صبورباشید و انتظار نداشته باشید پس از چند جلسه تمرین تغییر محسوسی در عضلات خود داشته باشید اما مطمئن باشید پس از چند هفته تمرین درست و بدون وقفه نتیجه کار را خواهید دید. تغذیه سالم داشته باشید، استراحت کنید و به ورزش خود ادامه دهید، سعی نکنید هر روز به عضلات خود نگاه کنید بلکه بررسی پیشرفت را به چند هفته یکبار موکول کنید در عوض هدف خود را درست ورزش کردن قرار دهید ( نه مشاهده پیشرفت ) ، مطمئن باشید پس از یک ماه تمرین بخوبی آثار تمرین را در عضلات بدن خود خواهید دید.
برای از بین بردن یکنواختی می توانید هر ماه روش تمرین کردن را با مشورت مربی تغییر دهید وهمچنین پس از هر شش ماه تمرین مداوم یک یا دو هفته به خود استراحت دهید.هرگز فراموش نکنید که مهمترین عامل پیشرفت شما نظم و پشتکار در انجام تمرینات می باشد. پس از گذراندن این تمرینات مقدماتی هنگامی که مربی شماتشخیص دهد تمرینات حرفه ای که حداقل شامل دو نوبت تمرین در روز است شروع خواهد شد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد